Musikken sin bevissthet

Noe som aldri blir nevnt i dag er hvor skadelig dagens musikk er på mennesker.

“Aldri i historien har musikk vært verre enn den er i dag”. – David Wilcock

Here's How Cardi B Was Nearly Eaten By A Cheetah On Set Of ...

“Illumipop”(falsk musikk) blir spilt i alle lokaler; kjøpesentere, butikker, kafeer, restauranter osv. Selv opplever jeg disse frekvensene som ‘støtende’. Jeg får vondt i kroppen og hode, jeg opplever stress, høyere blodtrykk og puls, også angst så snart jeg går inn i slike lokaler. Er lokalene belyst med spare-lyspærer må jeg rett og slett snu i døren. Å ta rasjonelle handle-valg i det som ligner et diskotek er noe jeg finner stadig vanskeligere.

Crazy Store | Mossel Bay Mall ® Welcome to the Heart of Shopping in Mossel  Bay

Hvorfor opplever ikke alle denne musikken og annet støy som støtende? 

Etter flere år med bevisste grep for å skape harmoni og gjenopprette balanse i min egen kropp har jeg utviklet sensitivitet til alle negative kilder energi. Jeg blir utrolig trøtt og sliten av å oppholde meg rundt negative mennesker, støtende lyder, skarpt og unaturlig lys og elektroniske gjenstander. 

Mennesker som ikke har tatt grep enda opplever gjerne det motsatte. Dr. Doepp (link) forteller, gjennom sine studier at eksponering til elektronisk tåke endrer hjernen (“switching effect”). Å gjenopprette hjernen (“de-switching”) tilbake til sin originale form (hvor den ytre delen av hjernen fungerer slik som den skal) gjennom avhold fra negative kilder, frekvenser, stråling og energi vil derfor, for de aller fleste, oppleves som smertefullt, stressende, angstfullt. Hjernen til de fleste mennesker har blitt endret såpass mye, etter flere år med negativ eksponering, at stillhet, natur, vakker musikk, meditasjon, varm belysning, avhold fra elektroniske gjenstander som smarttelefoner og høretelefoner er blitt ubehagelig.

Hjernen til mennesker har i grunn blitt avhengige og har *fortsatt* lyst til å bli terrorisert daglig av negative kilder(!)

Fordi jeg åpenlyst verdsetter det som er vakkert og fredelig blir jeg i dag gjerne fortalt at jeg er gammel og en snobb; favoritt uttrykket virker uansett å være at jeg er en “boomer”. Dette tar jeg med en klype salt, jeg har ikke passert 25 engang! Gammel sjel … mulig.

Det er uansett sant at talent ikke selger i dag. De virkelige artistene sliter økonomisk, og blir ikke hørt av andre enn spesielt interesserte lyttere. Alt er autotune i dag og man kan såvidt høre forskjell på noen av vokalistene som blir favorisert av tv- og radiokanalene. Akkordprogresjonen er den samme og rytmen og instrumentene som blir brukt er stort sett helt like. 

Miley Cyrus’ Tennessee Hometown: ‘The Devil Has Got To Her ...

Musikken vi hører rund oss er også full av mørk symbolikk. Veldig sjeldent finner man symbolikk fra den ‘lyse’ siden—kjærlighet, harmoni, Gud, natur osv. I stedet blir vi bombadert med artister som regelrett tilber djevelen åpenlyst; de ber oss ta av oss klærne våre, slikke hverandre på kjønnsorganene, kalle hverandre for horer og ‘bitches’, gjerne også drepe hverandre i kampen om å tjene mest mulig penger. Eksemplene er uendelige; artister forteller oss at vi ikke skal tenke oss om (YOLO), at “i kveld er det lov å være hore” osv. 

At vi har byttet Mozart og Bach med CardiButt og Drako er sannsynligvis en synd vi vil måtte betale for om ikke alt for lenge.

Madonna hadde en av de mest djevelske opptredener i Melodi Grand Prix, som du kan se på youtube om du ønsker en påminnelse om musikken sin tilstand og symbolikken som blir brukt (link).

David Hawkins ga sitt liv til å høyne, ikke bare sin egen bevissthet, men bevisstheten til menneskeheten i sin helhet. Hawkins døde i 2012 og etterlot seg et mesterverk; bevissthets-skalaen(link)(link). Denne skalaen strekker seg fra 0-1000; hvor 1000 er ‘Kristus-bevissthet’/’Buddha eksistens’ og er det høyeste som teoretisk sett er mulig for et menneske å oppnå.

Dr. David R. Hawkins on Twitter: "Unless there is an underlying attractor  pattern (i.e. level of consciousness), nothing can be experienced. Thus,  the entire manifest universe is its own simultaneous expression and...
Hawkins

Uten å gå dypt inn i bevissthet-skalaen er det viktig å vite at all musikk har en ‘bevissthet’. Jo høyere denne bevisstheten er jo “bedre” er den for lytteren og jo nærmere er den ‘Kristus-bevissthet’. Alt under en verdi på 200 representerer, i følge Dawkins, ‘illusjonær ikke eksistens’, uvirkelighet, stamme-mentalitet, falskhet og fraværet av kjærlighet. En bevissthet på 0 utgjør fysisk død og ‘ingen jordlig tilstedeværelse’.

Dette er noe å tenke på når man hører på musikk. En kan spørre seg selv, “hvilken bevissthet har denne musikken?”. Synger eller ‘rapper’ artisten om bitches and hoes, også penger, eller tilber andre idoler og banner og steiker, kan du med selvsikkerhet plassere sangen under 200 og si at den opplever fraværet av en ‘sjel’. En konstant strøm av slik musikk påvirker naturlig nok lytteren og samfunnet(!) – det er ikke tilfeldig at narkotika, drap, voldtekter, sodomi, seksualisering av barn osv ofte florerer i miljøene som verdsetter, skaper og lytter til fæl og nedverdigende musikk. *Man er hva man hører på*(?).

Eksempler på musikk som kalibrerer høyt på bevissthet skalaen er Mozart, Bocelli, Puccini, Marta Gomez, Robert Gass, og ‘mirakel toner’ – i 741Hz (link). Denne musikken har effekten av å roe ned lytteren, og skape harmoni i kroppen. Musikken kan også regelrett høyne bevisstheten til lytteren og skape en sårt trengt ‘sjel-kontakt’(kontakt med sin sjel). 

Listening to White Noise Might Affect Your Brain in a Weird Way, Study  Suggests

Radio og Tv har også effekten av å skade lytteren, uavhengig av innholdet i musikken som spilles. Radio har en skadelig ‘statisk-lyd’ som alltid foregår, enten i forgrunnen eller bakgrunnen. Det viser seg at å kjøre bil med radioen på skaper ekstra sinne hos sjåføren om noe skulle oppstå. Den statiske lyden øker blodtrykket, angsten og stressnivået til sjåføren og passasjerene generelt (Luminis har produkter som harmoniserer miljøet i bilen). I de aller fleste hjem er Tv’n på utrolig store deler av døgnet. Ofte blir apparatet kun brukt som bakgrunn støy slik at beboerne ikke føler seg ensomme. Den konstante lyden fra Tv’n virker i slike omstendigheter som forurensing og programmering – underbevisstheten fanger opp det bevisstheten ikke gjør(!).

Det er viktig at lyttere aldri hører på for høy musikk. Ikke bare er det skadelig for hørselen men det virker stressende på sansene våre og skaper ubalanse i systemet – noe som øker angst, stress og kroppstemperatur, reduserer konsentrasjon og impulskontroll. Lyttere bør også unngå hodetelefoner. Bluetooth-hodetelefoner er elektromagnetiske bomber og i kategorien FARLIG. Hodetelefoner med ledning er mye bedre for hodet og hjerne – allikevel anbefales heller ikke disse.

Loud Noises: Health Dangers

Luminis støtter denne informasjonen og anbefaler klientene sine til å utforske hva vakker, sunn og sjelfull musikk kan gjøre for helsen. Luminis har samlet på musikk som kalibrerer høyt på bevisstuetskalaen og kan tilby spillelister for enkeltindivider, bedrifter og andre virksomheter/lokaler. Luminis ber også klientene sine være påpasselige når det gjelder hvordan man lytter på musikk.

Ta kontakt for mer informasjon, eller bestill en konsultasjon nå.

– Luminis