RAM – రం

Hver chakra, eller energi-senter, som tilhører kroppen har en bijakshara assosiert med den. Den gjeldende bijakshara hjelper å aktivere dette energi-senteret. Å resitere chakra-bijaen samtidig som man fokuserer på dette energi-senteret vil ha positive innvirkninger på flere aspekter i livet, inkludert helsen.

Manipura (solar plexus) chakraen som man finner i navle-regionen på kroppen blir assosiert med ukens bijakshara, RAM – రం. Solar plexus regjerer vår 3-dimensjonale identitet struktur: underbevissthet, instinkter, og resonnerende sinn. Det som har med utveksling av energi, assimilering, og fordøyelse blir kontrollert i dette energi-senteret.

RAM – రం tilhører “flamme-elementet”. Resiterer man RAM – రం vil vibrasjonen balansere kroppen sitt flamme-element og dermed bistå å helbrede lidelser assosiert med ‘Agni Tatva’ (Agni = flamme(gud), Tattva = sannhet/realitet) – spesielt fordøyelse, som igjen vil bistå kroppen å utveksle energi effektivt.

రం

RAM – రం = Manipura (solar plexus)

Symboliserer: Flamme elementet

Bijakshara bruk:
– Å tegne రం (RAM) vil dra aspektene til Agni inn i bevisstheten.
– Å repetere RAM (రం) 108x hver dag i 41 dager vil balansere kroppen sitt flamme-element.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *