Guddommelige Bokstaver (Flammebokstaver)

De 72 Guddommelige bokstavene, også kalt “Flammebokstaver”. Disse 72 navnene er forskjellige navn for Gud, og er hellige koder som kan ses på som Lysets spirituelle språk. Flammebokstaver har en spesifikk frekvens og vibrasjon som påvirker mennesker helt ned i DNA-et. Dr. Hurtak beskriver i sin bok “Keys of Enoch”, hvordan mantra av Guddommelige navn er “hellige stavelser for mental og spirituell ekspansjon”. Dr. Hurtak sier videre at Hellige Guddommelige navn er eldgamle ord som ikke bare er ord, de er energi som trigger Lys og aktiverer vår Lys-Kropp. Dette er Lysets språk som bærer med seg en kraft som gjør det mulig å gå fra Menneskelig Intelligens til Høyere Intelligens.

Fysikeren Stan Tenen sier,
“det eldgamle hebraiske alfabetet er langt mer enn en daglig toll for daglig kommunikasjon eller overføring av hellige tekster, bokstavformene i seg selv har iboende geometriske og matematiske egenskaper som peker oss til en dyp kunnskap om livet og naturen til menneskelig bevissthet.”

Man kan tenke på Lyset sitt språk som et softwareprogram for evolusjonen/utviklingen av høyere bevissthet. Man kan bruke det navnet man føler korresponderer med et aspekt i livet sitt som trenger en spirituell “boost”. Man kan bruke navnet som en mantra/i en meditasjon, under er et forslag til hvordan.

Meditasjon
– Sitt komfortabelt med håndflatene opp i et mørklagt rom med tabellen oppe (https://www.thehealinggift.com/chart/)
– Lukk øynene og legg merke til pusten, ha fokus på pusten og ikke eventuelle tanker som kommer opp. Mens du fokuserer på pusten, fokuser også på “Third Eye Chakra”, som er lokalisert i midten av pannen, rett oppforbi øyenbrynene. Åpne øynene og studer de 72 navnene med beskrivelser, for å se hva som resonnerer mest med deg i øyeblikket.
– Når du har valgt ut et navn, klikk på boksen, som vil gi en større versjon av navnet du har valgt å bruke i meditasjonen.
– Vær intensjonell og be om tillatelse fra Gud til å bruke disse bokstavene til meditativt formål. Vær direkte når du uttrykker hva du ønsker å oppnå med meditasjonen. For eksempel, hvis hensikten er å transformere negative følelser til deres positive motpart, beskriv disse med ord (enten høyt eller for deg selv). Be om at den helbredende kraften hjelper deg med å transformere disse følelsene.
– Fokuser igjen på pusten og gi slipp på eventuelle tanker og følelser som rører seg. Du kan se for deg at bokstavene foran deg lyser sterkt, som om de brenner. Gjenta mantraen (de tre ordene) om og om igjen, på en måte som er komfortabelt for deg.
– I begynnelsen kan man begynne med 5 minutter, og sakte bygge seg opp til 20 minutter daglig.

Prøv, og kjenn endringene i deg selv!

  • Kjærlighet fra Luminis og AM