Energimekanismer i forhold og relasjoner

(Del 1)

En sikker seier venter for mannen som vinner en kvinnes hjerte. Denne kvinnen er den eneste som virkelig bryr seg om deg, om dine følelse og ditt hjerte. Som mann, skal du ikke unødvendig forårsake en kvinne å felle tårer. Konger har vunnet sine riker gjennom kvinners hjerter, på den annen side har de tapt de samme rikene gjennom deres tårer.

En mann tortureres og tappes fort for energi så snart en kvinne begynner å gråte. De fleste fiaskoer for menn stammer i grunn fra dette prinsippet; alle mulige slags negative konsekvenser utløses om man påfører en kvinne sorg i sitt hjerte.

Derfor skal menn være utrolig forsiktige. Ignorer du en kvinne vil hun torturere deg, men bryr du deg om en kvinne vil hun bry seg 100x mer om deg. Kvinnen sin natur er på denne måten lik en tsunami.

Ravanasura – som var en mektig mann med tilgang til Shiva – bestemte seg en dag for å ta til seg Sita. Han kidnappet henne: tok henne med kraft. Hjerte-kanalen var ikke åpen og han hadde dermed ingen innflytelse på hennes energi. I 14 år gråt Sita i fangenskap hos Ravanasura. Smerten opplevd av Sita, som var påført av Ravanasura, reflekterte tilbake på ham og han krasjet i bevissthet som resultat.

Å påføre en kvinne smerte og tårer er ekstremt ødeleggende for den spirituelle utviklingen hos menn. Hjertet hennes må vinnes, ikke skades.

Kvinner skal ikke gråte unødvendig. Man skal dermed behandle henne forsiktig og varsomt, få hun til å le, gjøre henne glad og munter. Mann skal løse problemer på en fredelig måte.

I et hjem hvor kvinner gråter finnes det ingenting annet enn ulykkelighet i det hjemmet. Er kvinnene lykkelige vil hjemmet seire.

Hvis din kone eller kjæreste gråter – Nei!

One response to “Energimekanismer i forhold og relasjoner”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *